SLUITEN

Kwaliteitstweedehandswagens

Aanbod >>

WELKOM  BIJ CC-CARS

Uw betrouwbare partner voor de verkoop en verhuur van hoogwaardige wagens in de regio Ieper!
 
Bij CC-cars geloven we in het leveren van uitzonderlijke service en het vervullen van al uw mobiliteitsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands auto of een wagen wilt huren voor een speciale gelegenheid, wij staan klaar om u te helpen.
 
Bezoek onze showroom in Ieper en ontdek zelf de kwaliteit en service die CC-cars te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de perfecte auto of het regelen van een soepele huurervaring.

 

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij streven ernaar om alleen wagens van de hoogste kwaliteit aan te bieden, zodat u met vertrouwen de weg op kunt.

Klantgerichte Service: Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij elke stap, van het kiezen van de juiste wagen tot het regelen van de verhuurvoorwaarden.

Eerlijke Prijzen: Bij CC-cars geloven we in transparantie. Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend, zonder verborgen kosten.

Onderhoud en Service: Onze auto's worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in topconditie verkeren.

CC-CARS biedt u

Verkoop: 

Ontdek een breed assortiment aan kwaliteitsvolle tweedehands auto's die grondig zijn geïnspecteerd en voorbereid voor de weg. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige SUV, wij hebben de perfecte auto voor u. Onze ervaren medewerkers staan paraat om u te begeleiden bij het vinden van de ideale wagen die past bij uw behoeften en budget. 

 

  • een nauwkeurige geselecteerde wagen op basis van exacte leeftijd en gecertificeerde kilometerstand
  • Car-pass= historiek van het voertuig
  • volledige check-up van het voertuig
  • gratis testrit
  • uitgebreide garantie van 12 maanden
  • overname van uw wagen aan een correcte prijs
  • mogelijkheid tot service bij ons of bij garagist van uw keuze.

Verhuur

Heeft u tijdelijk een wagen nodig? Maak gebruik van onze uitgebreide verhuurservice. Of het nu gaat om een weekendje weg, grote vakantieplannen, een zakenreis of een evenement, wij bieden flexibele huuropties voor onze verschillende voertuigen. Geniet van de vrijheid en comfort van onze goed onderhouden huurauto's.

Contact

Bargiestraat 23, 8904 Ieper (Boezinge)

+32 476 33 43 74
info@cc-cars.be
CC-Cars bv © 2024 Website by KMOSites - Privacy Policy